Poll

Uit onderzoek is gebleken
dat 90% van de ondervraagde
gasten het nodig vind dat er
een kledingbank in Zwolle is

Route planner

Geef uw adres en wij plannen uw route


Inforrmatie voor hulpverleners.

Misschien komt u door het uitoefenen van uw beroep, of 'gewoon' in uw nabije omgeving mensen tegen die dringend behoefte hebben aan kleding en schoeisel. Mensen die niet over de financiële middelen beschikken om daar zelf in te voorzien. Bijvoorbeeld één ouder gezinnen, asielzoekers, mensen die uit hun huis gezet zijn. Mensen die beneden het minimum zitten.

Doorverwijsbrief.

Als u een hulpverlener bent, in welke vorm dan ook, dan kunt u via de onderaan op deze pagina te downloaden verwijsbrief uw cliënt aanmelden. .

Geeft u kort aan om wie het gaat en onderteken de verwijsbrief. Vervolgens moet de cliënt zelf een afspraak maken om kleding uit te zoeken. Bel Marieke  coordinator van kledingbank  06-87248995 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De ingevulde doorverwijzing geeft u mee aan de cliënt. Cliënt moet de verwijsbrief bij het eerste bezoek bij de Kledingbank inleveren. De cliënt kan alleen via een hulpverlenende organisatie zich aanmelden bij de Kledingbank.

Vragen voor de hulpverlener:

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bent u zelf geen hulpverlener?

Kent u iemand die dringend kleding nodig heeft, maar bent u geen hulpverlener? Maak dan een afspraak met een voor u gemakkelijk bereikbare hulpverlener, en vraag hem/haar een doorverwijzing voor de Kledingbank voor uw kennis.

Heeft u nog vragen dan kunt u die sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle verwijsbrieven moeten wel gestempelt zijn van de organisatie of een visitekaartej zo niet is het niet geldig

Attachments:

pdf icoonKledingbank Zwolle Verwijsbrief

Sponsoren